TOIMITUS

Postitamme tilaukset 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Toimitamme tilaukset Postin kautta kirjeinä, maksikirjeinä ja paketteina tilauksen koosta riippuen. Ainoastaan pakettilähetyksiin on mahdollista saada seurantakoodi. Postin toimitusajat vaihtelevat kotimaan toimituksissa 1-5 arkipäivään.

On myös mahdollista noutaa paketti Virojoelta, Kotkasta ja Haminasta.

VAIHDOT JA PALAUTUS

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Ota palautus tapauksessa aina ensin yhteyttä osoitteeseen info@chiccompany.fi 14 vrk:n kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Huom! Emme vastaa asiakkaan tilauksen yhteydessä tekemistä virheistä, asiakas on vastuussa tilauksen tietojen oikeellisuudesta ja oikeinkirjoituksesta.

Huom! Alennustuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Tuotteiden postista noutamatta jättäminen ei ole tilauksen peruutus, ellei siitä ole tehty 14 vrk:n aikana (ilmoituksen saapumisesta) peruuttamisilmoitusta. Chic Company veloittaa asiakkaalta noutamatta jättämisestä syntyneet kustannukset.

TILAUKSEN SEURANTA

Ainoastaan pakettilähetyksiin on mahdollista saada seurantakoodi.

MAKSUTAVAT

Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla:

PAYPAL:

Paypalin kautta voit maksaa tilauksesi joko käyttämällä Paypal-tiliä tai rekisteröitymättä tavallisen korttimaksun tavoin.

Verkkopankit: Nordea, Osuuspankki, Säästöpankki, SP/OmaSP, POP-Pankki, Aktia, Danskebank, Handelsbanken, S-Pankki, Ålansbanken

Luottokortit: Visa, Mastercard

Lasku ja osamaksu: Jousto: lasku, Everyday.fi, NeoCard, Collector: lasku ja osamaksu, tilisiirto, kännykkämaksaminen

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OPn omistuksessa.

Checkout - Oma maksutapa kaikille

TIETOSUOJALAKI

Chiccompany.fi käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Chiccompany.fi sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.